Vores Polstring

Vi polstrer vores strømper strategisk alt efter hvordan de primært skal bruges. Vi arbejder ud fra 5 overordnede polstringskategorier.

Ultra Light

Vores ultra Light eller Ultra Let på dansk er super tynde og designet til at holde fødderne kølige og komfortable under alle forhold. Strømperne fylder ikke meget på fødderne, tager ingen plads i fodtøjet og er det perfekte valg for dig, som foretrækker en let tynd strømpe.

Light

De lette eller Light polstrede strømper er designet med en tætvævet postring på de steder, foden vil opleve størst påvirkning i forbindelse med udførelsen af en fysisk aktivitet. Strømperne med Light polstring er valget, hvis du søger ekstra beskyttelse uden en volumen i selve strømpen.

Medium

Vores medium polstrede strømper er det ultimative miks mellem de tekniske egenskaber og komfort. De er lavet til dig, som søger den ultimative beskyttelse uden at ville gå på kompromis med det tekniske. Polstringen er udført over hele strømpen også i selve skaftet. Strømperne med medium polstring er en hele året rundt strømpe i både sko og støvler.

Heavy/ Extra Heavy

Den tykke og ekstra tykke polstring finder primært anvendelse i vores Classics linie. Her er der bare mere af alting, og disse strømper er, hvis du søger den ultimative varme, men ikke nødvendigvis har behov for et meget teknisk produkt. Vores strømper i denne kategori finder anvendelse lige fra hyggestrømpe foran bålet, over fiskeren på havet og den lange vandretur til bestigning af de 7 bjerge.